logo-ferodo-200

Ferodo DS nagy teljesítményű fékbetétek

 

 

A Ferodo ® DS nagy teljesítményű fékbetéteket annak a vezetőnek terveztek, aki a legjobbat akarja kihozni a fékből.

A Ferodo’s DS nagy teljesítményű fékbetétjei olyan fékezési teljesítményt biztosítanak, amelyek általában csak a versenyautókban találnak meg, és ehhez nem kell nagy üzemi hőmérsékletet elérni.

LV-Brake-Pad-Racing

 

A vezető választása

Az alacsony és nagy sebesség melletti fékhatékonyság, a lecsökkentett fékutak és folyamatos fékpedálérzet: a Ferodo DS nagy teljesítményű fékbetét a vezető legjobb választsa, ha biztonságos és nagyteljesítményű fékezést akar.

 

Tökéletességre tesztelve

A Ferodo DS nagy teljesítményű fékbetéteket szigorúan tesztelik. A laborprogramok, versenypályák és menetpróbák biztosítják a tökéletes fékezést.

 

Műszakilag bizonyított

A Ferodo DS nagy teljesítményű fékbetétek állandó fékezést biztosítanak ott, ahol a többiek gyengülnek. Amikor forró lesz a helyzet, akkor a Ferodo DS nagy teljesítményű fékbetétek újra megállítják önt, újra és újra... mindig biztonságban.  

Ferodo DS nagy teljesítményű fékbetétek remek vízkinyerő képességűek, amivel gyorsan, nem kilométerek múlva áll vissza a maximális hatékonyság.

A beépített rozsdamentes jellemzőkkel a fék nem károsodhat. 

 

Forró cucc...

A Ferodo DS nagy teljesítményű fékbetéteket egy hővédő alsó réteggel gyártják, ami a súrlódóanyag és a hátlemez között található, és segíti a nagy teljesítményű fékezés közbeni hőelosztást. Ez segít a fékrendszer túlhevülésének, a féknyereg károsodásának és a fékerő csökkenésének elkerülésében.

 

...kedves a tárcsákkal

A legtöbb nagy teljesítményű fékbetét durva, és gyorsan elkoptatja a tárcsákat. A Ferodo DS nagy teljesítményű fékbetéteket úgy alakították ki, hogy minimálisra csökkentsék a tárcsa kopását, de ne rontsák le a Ferodo termékek jellemzőit.

 

...és teljesítményre kész

A Ferodo DS nagy teljesítményű fékbetéteket Teljesítményre kész állapotban szállítják le, amit azt jelenti, hogy néhány fékezést követően már készen állnak a maximális fékezéshez.

dsperfgraph