Az IR spanyol futómű alkatrész gyártó 30 év töretlen fejlődés után a világ egyik vezető vállalkozása lett az utángyártott lengőkar- és futóműalkatrészek piacán. A legmodernebb technikai fejlesztésekkel gyártott alkatrészek egyedi száma mára túllépte a 4000-et. Ezáltal sikerült elérni, hogy az utakon található autók többségéhez megtalálható legyen a szükséges kopó alkatrész az IR kínálatából.

IR utángyártott futóműalkatrész gyár Az IR spanyolországi gyára

 


Az IR valamennyi alkatrészt hangsúlyozottan a lehető legbiztonságosabb alkatrésznek tervezi, hiszen a futómű fontos szerepet játszik az autó biztonságos működtetésében.
A legmagasabb műszaki követelményeknek eleget téve, az összes fejelsztési- és gyártási feladat ennek jegyében ellenőrzött tevékenység. A minőséget az ISO-9001, TS valamint az ISO-14001-es környezetvédelmi  minősítés garantálja.


Aki IR alkatrészt vásárol, biztos lehet benne, hogy minőségi autóalkatrész kerül a gépjárművébe!

 


Az IR óriási raktárai a Föld több kontinensén megtalálhatók, hogy a szükséges autóalkatrészek mindig a lehető legrövidebb idő alatt eljussanak a beépítés helyére. Spanyolországon kívül Argentínában, Brazíliában és Indiában is jelentős méretű raktárkészlettel várja ügyfeleit az IR.