FRÖCCSÖNTÖTT ELASZTOMER KIEGÉSZÍTŐ TÖMÍTÉSEK A FEDERAL – MOGULTÓL

A Federal – Mogul segít az autógyártóknak megoldani olyan tömítési problémákat is, amelyeket a hagyományos tömítési technológiákkal nem lehet maradéktalanul megoldani. Gyárainkban eddig több mint 40 millió fröccsöntött elasztomer (Liquid Elastomer Molding, LEM) tömítés készült a világvezető autó-, teherautó- és motorgyártói számára. A LEM tömítések sokkal rugalmasabbak, mint a hagyományos tömítések, jobban alakíthatók, és záró köpenyperemeik akár 30%-kal nagyobb peremtorzulást is képesek elviselni, mint versenytársaik, éppen ezért kiváló megoldást jelentenek a hűtőanyagot, olajat, és levegőt vezető alkalmazások tömítésére. Mivel nagyon könnyen szerelhetők, a LEM tömítések ideális választást jelentenek a pótalkatrész – vásárlók számára – ezek a termékek máris előkelő helyet foglalnak el a Payen termékválasztékában.
„T” IDOMTÖMÍTÉSEK A FEDERAL – MOGULTÓL

A tömítés termékek gyakran a motorrendszer szerves részét képezik. Igaz ez az elülső fedél tömítéseire is, hiszen ezeket a hengerfej, szelephimba – burkolat és felső fedél tömítéseivel együtt kell megtervezni. Csak ily módon biztosítható a tömítések találkozásánál előforduló „T” idomok hatékony tömítése további tömítőanyagok alkalmazása vagy az eredeti tömítések levágása nélkül.

 

 
SZIMERINGEK A FEDERAL – MOGULTÓL

A Federal – Mogul a dinamikus Payen szimeringek és szelepszár – szimeringek átfogó választékát nyújtja mind a személyautók, mind pedig a tehergépjárművek számára. Olyan, a legújabb technológiákat használó tömítésekkel rendelkezünk, mint a politetrafluor-etilén (PFTE) szimeringek és az integrált főtengelytömítések.


Kiemelt forgalmazó Magyarországon a
www.szakalmetal.eu