Az Ultraslide Multi spray egy több funkciós kenő spray.

012447HU

Jellemzői:


Eltávolítja az olajmaradékot, port, beégett zsírszennyeződéseket. Gátolja a korrózióréteg kialakulását nemesfémeken. Eltávolítja a kalciumlerakódásokat csövekről, szelepekről. Eltávolítja a rozsdát, a nedvességet. Kenő és tisztító hatású. Biztosítja az elektromos kábelek, csatlakozók tisztaságát, motorkerékpárok, gépjárművek gyújtásának optimális működését, növeli az elektromos és elektronikai felszerelések teljesítményét. Megvédi a fém felületeket és a mozgó alkatrészeket a korróziótól, valamint biztosítja működésüket szélsőséges hőmérsékletek esetén is (-70 °C és +230 °C között). Megakadályozza a zárak és mechanikai alkatrészek befagyását. Szilikon- és zsírmentes.

Cikkszám: 012447HU

Probléma megoldó eszköz minden területre:
ipar, műhely, repülőgép, autó, motor, kerékpár, mezőgazdaság, hajó, lakóház, hobbi, kerti szerszámok, gépek.

Kenő- és síkosító anyag, zsírozás nélkül:
Megszünteti a csikorgást , nyikorgást minden fémbõl készült mozgatható alkatrésznél, és más részeken mint pl. zsanérok, zárak, ajtó és ablakkilincsek, rugók, csavarok, rudazatok, láncok, kötelek, vezetőpályák, csuklós részek, szerszámok stb.

Lazítja a berágódott részeket
Feloldja a berágódott csavarokat, anyákat, csapszeget, tömítõkötést, kábelcsatlakozót, láncvezetéseket, zsanért, szíjtárcsát, cipzárakat villámzárakat stb.

Kiszorítja a nedvességet
Alákúszik a nedvesség alá és kiszorítja azt gyújtórendszeren, akkumulátornál, gyújtógyertyánál, kábelkapcsolatnál, elektromos részeknél, áramgenerátornál, elektromos motoroknál, kapcsolónál, elektromos szerszámoknál, és megakadályozza a kóbor áram kialakulását.

Eltávolítja a szennyeződéseket
Eltávolítja az elgyantásodott kenőanyagokat, feloldja a kátrányt, szenny- és vízkőlerakódást, oldja a címke és ragasztószalagok maradványait, nem támadja meg a lakkozott felületeket, műanyagot és textíliát.

Véd és konzervál
Fém, színesfém, gumi, műanyag, fa. Védi a zárakat a befagyás ellen, korrózióvédelmet nyújt kerti szerszámoknál, kerékpárnál, sítartóknál, sport és hobbiberendezéseknél, szerszámoknál, mérõkészülék - nél, elektr. szerszámoknál és gépeknél.

Környezetbarát
A termék nem tartalmaz FCKW és CKW-vegyületet. Az alkalmazott oldószerek megfelelnek a törvényben elõírtaknak.

gif-felkialtoMoly-Slide Ultraslide Multispray biztonságtechnikai adatlap