A Federal-Mogul Corporation Wagner™ márkájú fékbetétei 2011 márciusától vannak jelen az európai piacon. A fékbetétek az autószervizek és azon ügyfelek igényeit célozzák meg, akiknek jó minőségű, a népszerű autótípusokat lefedő fékbetét-családra van szükségük. A Wagner már régóta a legismertebb és legkedveltebb fékbetétmárka az észak-amerikai piacon a szakemberek és ügyfelek körében egyaránt.
 
Most, hogy a Wagner termékcsaládot az európai piacra is bevezeti, a Federal-Mogul azon elkötelezettségének tesz eleget, hogy segítsen az alkatrész-forgalmazóknak és a szervizeknek kiaknázni minden lehetőséget a fékcsere kapcsán. Az átlagos fékbetétektől eltérően az új Wagner program a nemzetközi piac legismertebb forgalmazója révén a leghatékonyabb anyagösszetételeket és betétformákat együtt kínálja.
 
Egyetlen eredeti- vagy utángyártott alkatrészeket gyártó cég sem tudja ugyanazt a széles választékot biztosítani, amit a Federal-Mogul. Az autógyárak által kedvelt Ferodo márka megfelelő választás azok számára, akik a legjobb fékezési megoldásokat keresik. Az új Wagner családunk kiváló alternatívát jelent azoknak, akik fontosnak tartják a minőséget, de az alkatrész árakra is oda figyelnek
 
A Wagner márka több mint 110 éves múltra tekint vissza, neve egybe forrt a fékrendszerek fejlesztésével. A Wagner neve közel 150 autótechnikai szabadalmon szerepel, amelyek gyakorlatilag teljes mértékben lefedik a személyautók és haszongépjárművek fékrendszereinek minden elemét.
 
A Wagner fékbetétcsalád több mint 20 anyag különleges összetételét tartalmazza, melyek így pontosan megfelelnek a különféle felhasználás követelményeinek. Minden Wagner fékbetétet úgy terveznek és gyártanak, hogy kiváló fékhatást biztosítsanak minden körülmény között. Ezek a fékbetétek megfelelnek az R90 előírásoknak, és olyan precíz megmunkálással készülő hátlemezekkel rendelkeznek, amelyek pontosabb formájuk révén optimális kapcsolatot biztosítanak a fényergeken mozogva. Ezen felül, a betétek alacsony fékzajt, kiváló fékhatást és hosszú élettartamot is garantálnak. A Federal-Mogul minden új Wagner fékbetéthez mellékeli a szükséges tartozékokat és kiegészítőket, így gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a szervizelést.
„A szervizek a Wagner fékbetéteknek köszönhetően nem kényszerülnek gyengébb minőségű termékek beszerzésére, amelyek esetleg csökkentik az ügyfelek elégedettségét és veszéyleztetnék a szervízhűségét. Minden Wagner fékbetét a Federal-Mogul csúcstechnológiás gyáraiban készül, és szigorú, az eredeti gyári alkatrészekével megegyező minőségellenőrzésen esik át”